Skoči na glavno vsebino

Zjutraj smo se zbudili in odšli na telovadbo. Šprical smo učitelje, so dobil kar so hotli. Imeli smo zajtrk. Šli smo pospravit sobe, ko smo odstranili stvari, je bilo ocenjevanje sob. Punce smo zmagale in imele najlepše pospravljeno. Učiteljica Tina nas je potem vzela. Nam je govorila o naravi in o globalnem segrevanju. Bilo je dost zanimivega. Recimo 99 telefonov od 100 na smetišču bi še delalo. V videu smo se naučili, da krave znajo letet (ha ha). Pa kvize smo reševali. Vmes je bila malica. Pol smo šli pa ven malo. Zunaj smo podelili priznanja. In učitelji so nam napisali pisma. Pa od staršev pisma smo dobili. Dobili smo zapestnice za nagrado. Šli smo na kosilo. Družili smo se z vrtcem in igrali nogomet in badminton. Na žalost gremo domov. Vrtec je bil zelo žalosten. Vsi skupaj smo se slikali z vrtcem in učitelji. Tudi z Alenom 😉 Bilo je zelo luštno! Pogrešali bomo vrtec. Komaj čakamo, da dobimo telefone v roke. Pogrešamo ognje na snapchatu. Ni bilo ful grozno brez.

Leja: Najslabše je bilo, da smo se mogli poslovit od vrtca. Dobro je bilo igrat nogomet z Nejcem. Pa zanimivo je bilo, ko smo z učiteljico Tino tist kviz reševali. Dobile smo priznanje za urejanje sob.

Anjesa: Danes je bil malo žalosten dan in dober. Učili smo se z učiteljico Tino, bilo je zelo zanimivo. Potem smo šli ven in sem se igrala z Nejcem nogomet. Po nogometu nas je prišel hišnik iskat. Preden smo šli od tam, smo se slikali skupinsko sliko z vrtcem. In pogrešala bom vrtec. Pa učitelja Alena in Mateja! 😉

Tisa: Danes je bil najboljši dan, ko sem se igrala s Koko badminton. Pogrešala bom vrtec.

David: Meni je bilo všeč, ko smo šprical učiteljice. Pa ko smo se o nekem svetu pogovarjal. Pa o globalnem segrevanju.

Martin: Men je bilo fajn zjutraj jutranja telovadba. Ko smo šprical učitelje z vodo. In zajtrk mi je bil danes tudi ful dober. Pa o globalnem segrevanju smo se pogovarjal in je blo fajn. Pa fajn je blo, ko smo krenl proti domu.

Dominik: Ko smo s Koko se pogovarjal, mi je bilo všeč. Govorila je kitajske besede. Videl sem traktor in bager.

Učitelji: Po celem tednu lahko rečemo, da nam je 8. roj še bolj prirasel k srcu. Naučili so nas veliko novega. Vrtec in traktorji so zakon! 🙂

Dostopnost