Skoči na glavno vsebino

Danes zjutraj smo se zbudili in odšli na telovadbo. Imeli smo posebno telovadbo. Neka čebela je prišla, ki ji je bilo ime Tanya z y. Ta telovadba je bila umirjena. Potem se nam je pridružila Tisa, bili smo veseli. Po zajtrku so prišle čebelice iz druge dežele. Neki so letele in hotele naredit hiško. Dopoldan smo bili z učiteljico Živo. Delali smo življenje na Marsu. Bilo je zanimivo. Šli smo do vsake postaje in reševali naloge. Uspelo nam je vse rešiti in zgradit življenje na Marsu. Imeli smo kosilo. Prišel je nov vrtec. Zanimiv vrtec. Spoznali smo otroke iz Kitajske, Nemčije, Ukrajine, Romunije. Govorijo angleško. Z njimi smo se v angleščini tudi pogovarjali in učili kitajsko. Leja je odšla domov, ampak jutri spet pride. Popoldan smo šli na sprehod do gozda. Tam smo imeli eno nalogo, da najdemo čim več stvari iz narave (nekaj rumene barve, nekaj lepega, nekaj dragocenega, nekaj živega, kamen v obliki srčka, zanimive palice in poslušali smo, kaj slišimo). Potem smo postavili viseče mreže. Najboljše vozle je znal narediti Martin. Naučil je tudi Tiso in Anjeso. Potem smo nekaj žagali. Fantje so šli iskat palice, punce pa zašile streho za šotor (bivak). Odšli smo domov in imeli večerjo. Imeli smo se zelo luštno!

David: Všeč mi je bilo, ko je prišla Tisa. Gungal sem se v viseči mreži. Cel dan je bil super.

Tisa: Vesela sem, ko sem prišla sem. Potem me je Anjesa in Leja objela. Ko so bile vesele. Potem smo se malo pogovarjali s sošolci. Delavnice so bile tako tako. Zelo zanimivi so iz Kitajske in so kjut. Po kosilu smo šli v gozd. Medve z Anjeso smo nabrale vejice. In učiteljica Iva. Šival smo une, da bo streha. Gungala sem se v mreži z Anjeso. Bil je čudovit dan.

Martin: Dobro je bilo, ko je Tisa prišla. Pa dobro je bilo tist, ko smo delal življenje na Marsu. Šlo mi je ful dobr. 

Učitelj Matic: Golov nisem dal, tudi balončkov nisem zadel, sem pa med počitkom uspel za 10 minut zadremat! 🙂 Hvala za postavljeno mrežo, fantje!

Anjesa: Vesela sem, ko je prišla Tisa. Zanimivo so bile neke delavnice take. Žalostna sem bila, ko so odšli iz vrtca. Prišli so drugi, ampak so tudi oni zanimivi, ker so iz drugih držav. Naučili so me malo kitajsko, čeprav nič ne znam. Všeč mi je bilo, ko smo šli hodit in delat šotore. Bil je lep dan.

Dominik: Mel smo se fajn, ko smo po hosti hodil. Smo se zelo zabaval. Zajtrk in večerja sta bila zelo super. Veliko smo govoril vice. Šli smo se samuraje. 

Dostopnost